Internet Westland

Internet in Westland is meestal op twee verschillenden manieren aanwezig. Opvallend is de grote aanwezigheid van glasvezel internet in Westland, ruim 82% van het Westland kan dit typen internet ontvangen met een snelheid tot wel 600Mb/s. Daarnaast kun je voor ADSL internet in Westland kiezen.

ADSL internet Westland

Als je op zoekt bent naar alles in 1 internet in Westland dan kun je uit verschillende internet providers kiezen. Deze bieden verschillende alles in 1 pakketten aan met uit een lopende zender pakketten en maximale internetsnelheid. Maar zoals we hier boven al besproken hebben is deze maximale internetsnelheid niet op elke postcode in het Westland beschikbaar.

Het voordeel van een alles in 1 pakket is dat je alles in 1 keer kunt afsluiten en je niet twee verschillende abonnementen bij twee verschillende providers hebt. Meestal ben je met een alles in 1 pakket ook een stuk goedkoper uit.

30 Mbit/s Alles in 1
47 Zenders 27 HD Zenders
44,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
47,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
50,00 per maand
check

Alleen internet Westland

Ondanks dat ADSL internet in Westland op bijna elke postcode beschikbaar is, is de ADSL snelheid op de meeste postcodes in het Westland erg laag. De ADSL snelheid komt vaak niet boven de 20Mb/s.

Op sommige postcodes is nog een ADSL internetsnelheid van boven 55Mb/s mogelijk. Gebruik de internet postcodecheck voor een overzicht van de internetsnelheid op jouw postcode.

50 Mbit/s Alleen internet
31,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
32,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
36,00 per maand
check

Glasvezel internet Westland

In het Westland is er maar één glasvezel aanbieder, dit is Caiway. Zij leveren drie verschillende alles in 1 glasvezel pakketten aan, dus voor ieder wat wils. In de tabel geven we alvast een overzicht van de alles in 1 glasvezel pakketen. Caiway biedt het glasvezel internet aan in snelheden van 100Mb/s, 300Mb/s en 600Mbs/ en met een kortingsactie waarbij je bij elk pakket de eerst 6 maanden slechts €34,- betaald.

Glasvezel internet in Westland is op veel huishoudens beschikbaar, maar nog steeds niet overal. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Internet aanbieders Westland

Westland kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Westland. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Westland

In Westland worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt hier afhankelijk van je wijk kabel, DSL en glasvezel van Caiway ontvangen. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel of glasvezel.


AanbiederSoort pakketType internetInternet snelheidPrijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL100 Mb/s€32,50Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL100 Mb/s€36,00Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL50 Mb/s€30,00Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL50 Mb/s€47,00Check
KPN KPN Alleen internet Glasvezel50 Mb/s€42,50Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel75 Mb/s€48,50Check
Glasvezel check voor jouw adres