Ziggo postcodecheck biedt veel voordeel met snel internet

Ziggo postcodecheck biedt veel voordeel met snel internetWanneer je een Ziggo postcodecheck uitvoert zul je zien dat bij een hogere internet snelheid een hogere korting te krijgen is.

Ziggo postcodecheck met snel internet

Bij een Ziggo postcodecheck kom je uit op snel internet. Dit is geen Ziggo glasvezel, maar Ziggo biedt zijn internet via de kabel aan. Deze techniek maakt snelheden tot wel 400 Mbit/s mogelijk voor consumenten en tot wel 500 Mbit/s voor zakelijke gebruikers. Daarbij ligt de minimale snelheid bij een internet abonnement van Ziggo op 40 Mbit/s. De gemiddelde internet snelheid in Nederland ligt op 27 Mbit/s. Ziggo biedt dus ruim 13 Mbit/s meer aan bij hun laagste abonnement dan de gemiddelde internet verbinding in Nederland.

Bij de Ziggo postcodecheck zien we vanaf connect & play complete de internet snelheid fors stijgen. Het meest gekozen abonnement van Ziggo biedt al internet aan van 200 Mbit/s. Daarbij biedt Ziggo een betere korting vanaf dit alles in 1 of internet en tv abonnement. De eerste drie maanden krijg je namelijk voor € 34,95 per maand. Bij een abonnement met 40 Mbit/s krijg je de eerste drie maanden ook voor € 34,95 per maand.

25 Mbit/s Kabel internet
80 Zenders 36 HD Zenders
39,95 per maand
check
200 Mbit/s Kabel internet
82 Zenders 37 HD Zenders
64,50 per maand
check
400 Mbit/s Kabel internet
136 Zenders 52 HD Zenders
84,50 per maand
check

Redenen om over te stappen naar Ziggo

Wanneer problemen zich voordoen met de internet, televisie of telefonie aansluiting, dan biedt Ziggo een zeer goede service. Ze helpen je altijd zo spoedig mogelijk en zorgen altijd voor een oplossing. Wanneer je bijvoorbeeld overstapt naar alles in 1 of internet en tv dan kan het wel eens zijn dat de bekabeling in huis niet goed is. In dat geval stuurt Ziggo een monteur die de bekabeling in orde maakt zodat je ongestoord gebruik kan maken van de diensten die Ziggo te bieden heeft.

Het is tevens zo, dat in gevallen van een zwak signaal, de Ziggo monteur met een oplossing hiervoor komt. Niet alleen zorgt Ziggo voor een goede service bij het overstappen maar tevens zorgen zij voor een snelle oplossing bij andere problemen. Zo waren onlangs door het plotseling warme weer een aantal eindversterkers, die wat ouder waren, kapot gegaan. Ziggo heeft toen zo spoedig mogelijk monteurs op pad gestuurd om deze te vervangen.