Internet Middelburg

In Middelburg is zowel ADSL als glasvezel internet mogelijk maar niet op elke postcode. Bekijk wat er op jouw postcode beschikbaar is met behulp van de internet postcodecheck.

ADSL internet Middelburg

Er is in Middelburg geen kabel internet via Ziggo en slechts heel beperkt glasvezel mogelijk. Dan blijft er als optie ADSL over.

De internet snelheid in Middelburg verschilt sterk per postcode. De maximale ADSL snelheid is 100Mb/s maar of dat ook op jouw postcode mogelijk is kun je bekijken via de internet postcodecheck. In de tabel zie je de goedkoopste ADSL internet abonnementen in Maastricht.

100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
46,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
63,00 per maand
check

Alleen internet Middelburg

In Middelburg zijn er geen opties voor kabel en weinig opties voor glasvezel. Gelukkig zijn er voor ADSL meerdere abonnementsvormen beschikbaar. Met alleen internet via ADSL kan je ook in Middelburg zorgeloos gebruik maken van internet.

100 Mbit/s Alleen internet
35,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
48,00 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
32,50 per maand
check

Glasvezel internet Middelburg

Glasvezel internet in Middelburg is zeer beperkt aanwezig. Eigenlijk is het alleen aanwezig in een deel van de Mortiere I en in ToorenVliedt. Woon je daar in de buurt dan kun je met behulp van de internet postcodecheck kijken of er glasvezel beschikbaar in op jou postcode. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Middelburg glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Mortiere I
  • ToorenVliedt
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
49,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen Internet
44,50 per maand
check

Internet aanbieders Middelburg

Middelburg kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Middelburg. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Middelburg

In Middelburg worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. DSL is overal beschikbaar en glasvezel abonnementen zijn beschikbaar in specifieke wijken.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €48,00 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres