Internet Almere

Almere is een nieuwbouwstad en dit is ook terug te zien in beschikbaarheid van het internet. Zeker in de beschikbaarheid van glasvezel internet, in Almere heeft ruim 94% van de huishouden toegang tot het glasvezel netwerk. Door de postcodecheck uit te voeren kan je precies nagaan welke internetverbinding wordt aangeboden bij jou thuis.

ADSL internet Almere

Een voordeel van ADSL is dat het vaak goedkoper is dan glasvezel of kabel internet. DSL internet is in de meeste wijken van Almere wel beschikbaar, maar in relatief veel wijken wordt langzaam ADSL internet tot maximaal 20 Mbit/s aangeboden.

De snelheid van deze internetverbinding kan erg verschillen per wijk en soms zelfs per adres. Het is daarom aan te raden om de internet postcodecheck uit te voeren, zodat je kan zien of er DSL internet beschikbaar is op jou aders en welke maximale snelheid er te behalen is.

100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
46,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Almere

Kabel internet is in veel wijken van Almere beschikbaar, maar niet overal. Door je postcode in te voeren in de internet postcodecheck kan je eenvoudig nagaan of er kabel internet beschikbaar is op jou adres. Op de adressen waar kabel internet beschikbaar is worden abonnementen aangeboden door Ziggo van 25, 40, 200 of 400 Mbit/s. Ziggo is namelijk de enige provider die kabel internet levert in Almere.  In de tabel zie je de snelste Alles in 1 internet pakketten.

Naast alles in 1 internet pakketten kun je bij Ziggo ook pakketten krijgen met alleen internet (met gratis analoge televisie) en internet met interactieve televisie. Met de Ziggo postcodecheck krijg je een compleet overzicht van alle Ziggo internet abonnementen op jouw postcode.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Almere

Almere bestaat voornamelijk uit nieuwbouw en hierdoor is er in het grootste deel van de stad glasvezel internet beschikbaar. Door het uitvoeren van de internet postcodecheck blijkt dat er slechts enkele buurten zijn waar geen glasvezel netwerk is aangelegd. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Alle informatie over glasvezel internet in Almere vind je op de pagina Glasvezel Almere

100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Almere

Almere kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Almere. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Almere

In Almere worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres