Internet Almere

Almere is een nieuwbouwstad en dit is ook terug te zien in beschikbaarheid van het internet. Zeker in de beschikbaarheid van glasvezel internet, in Almere heeft ruim 94% van de huishouden toegang tot het glasvezel netwerk. Door de postcodecheck uit te voeren kan je precies nagaan welke internetverbinding wordt aangeboden bij jou thuis.

ADSL internet Almere

Een voordeel van ADSL is dat het vaak goedkoper is dan glasvezel of kabel internet. DSL internet is in de meeste wijken van Almere wel beschikbaar, maar in relatief veel wijken wordt langzaam ADSL internet tot maximaal 20 Mbit/s aangeboden.

De snelheid van deze internetverbinding kan erg verschillen per wijk en soms zelfs per adres. Het is daarom aan te raden om de internet postcodecheck uit te voeren, zodat je kan zien of er DSL internet beschikbaar is op jou aders en welke maximale snelheid er te behalen is.

20 Mbit/s Alles in 1
34 Zenders 19 HD Zenders
36,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
50,00 per maand
check
50 Mbit/s Alles in 1
66 Zenders 36 HD Zenders
47,50 per maand
check

Ziggo internet Almere

Kabel internet is in veel wijken van Almere beschikbaar, maar niet overal. Door je postcode in te voeren in de internet postcodecheck kan je eenvoudig nagaan of er kabel internet beschikbaar is op jou adres. Op de adressen waar kabel internet beschikbaar is worden abonnementen aangeboden door Ziggo van 25, 40, 200 of 400 Mbit/s. Ziggo is namelijk de enige provider die kabel internet levert in Almere.  In de tabel zie je de snelste Alles in 1 internet pakketten.

Naast alles in 1 internet pakketten kun je bij Ziggo ook pakketten krijgen met alleen internet (met gratis analoge televisie) en internet met interactieve televisie. Met de Ziggo postcodecheck krijg je een compleet overzicht van alle Ziggo internet abonnementen op jouw postcode.

50 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
54,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 37 HD Zenders
56,95 per maand
check
250 Mbit/s Alles in 1
81 Zenders 37 HD Zenders
69,00 per maand
check

Glasvezel internet Almere

Almere bestaat voornamelijk uit nieuwbouw en hierdoor is er in het grootste deel van de stad glasvezel internet beschikbaar. Door het uitvoeren van de internet postcodecheck blijkt dat er slechts enkele buurten zijn waar geen glasvezel netwerk is aangelegd. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Alle informatie over glasvezel internet in Almere vind je op de pagina Glasvezel Almere

50 Mbit/s Alleen Internet
32,50 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
40,00 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
47,50 per maand
check

Internet aanbieders Almere

Almere kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Almere. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Almere

In Almere worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


AanbiederSoort pakketType internetInternet snelheidPrijs
Tele2 Tele2 Alleen internet ADSL20 Mb/s€26,00Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL100 Mb/s€32,50Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL50 Mb/s€30,00Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL100 Mb/s€36,00Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL50 Mb/s€47,00Check
KPN KPN Alleen internet Glasvezel50 Mb/s€42,50Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel50 Mb/s€48,50Check
Glasvezel check voor jouw adres