Internet Eindhoven

Woon je in Eindhoven en wil je weten welke internet pakketten op jouw postcode beschikbaar zijn? Het aanbod van glasvezel, kabel en ADSL internet in Eindhoven is zeer uitgebreid. Met de internet postcodecheck heb je snel en eenvoudig een overzicht van alle beschikbare abonnementen op jouw adres.

ADSL internet Eindhoven

UPDATE : In een nieuwsbericht heeft KPN aangegeven dat zij in een aantal wijken in Eindhoven (Centrum, Strijp en Gestel) is begonnen om het DSL netwerk te vernieuwen. Dit gebeurt in plaats van het aanleggen van glasvezel.

Bij het vernieuwen van het DSL internet in Eindhoven worden technieken zoals pair bonding, vectoring en bonded vectoring gebruikt waarbij theoretisch snelheden tot 200Mb/s mogelijk zijn. Met de internet postcodecheck zie je snel wat de ADSL snelheid is op jouw postcode.

100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
52,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Eindhoven

Is ADSL internet toch niet wat je zoekt? Kabel internet wordt in iedere wijk in Eindhoven aangeboden door Ziggo. Ziggo biedt als enige een kabel internet pakketten aan vanaf 25 Mbit/s tot een snelheid van 400Mb/s. Deze snelheden zijn op bijna alle adressen in Eindhoven beschikbaar.

Bij Ziggo kun je zowel terecht voor internet, internet en tv en alles in 1. In de tabel hiernaast zie je drie verschillende Alles-in-1 pakketten van Ziggo. Gebruik de Ziggo postcodecheck om te zien of jij Ziggo internet in Eindhoven kunt ontvangen.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Eindhoven

Misschien heb je op jouw postcode al de mogelijkheid om glasvezel geleverd te krijgen. Eindhoven is namelijk al relatief ver met de aanleg van nieuwe glasvezel netwerken in diverse wijken van de stad. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Alle informatie over glasvezel internet in Eindhoven vind je op de pagina Glasvezel Eindhoven

100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Eindhoven

Eindhoven kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Eindhoven. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Eindhoven

In Eindhoven worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres