ADSL internet in Eindhoven

UPDATE : In een nieuwsbericht heeft KPN aangegeven dat zij in een aantal wijken in Eindhoven (Centrum, Strijp en Gestel) is begonnen om het DSL netwerk te vernieuwen. Dit gebeurt in plaats van het aanleggen van glasvezel.

Bij het vernieuwen van het DSL internet in Eindhoven worden technieken zoals pair bonding, vectoring en bonded vectoring gebruikt waarbij theoretisch snelheden tot 200Mb/s mogelijk zijn. Met de internet postcodecheck zie je snel wat de ADSL snelheid is op jouw postcode.
100 Mbit/s
ADSL internet
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
30 Mbit/s
ADSL internet
75 Zenders
29 HD Zenders
39,00
per maand
check
20 Mbit/s
ADSL internet
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo in Eindhoven

25 Mbit/s
Kabel internet
80 Zenders
36 HD Zenders
39,95
per maand
check
200 Mbit/s
Kabel internet
82 Zenders
37 HD Zenders
62,50
per maand
check
400 Mbit/s
Kabel internet
136 Zenders
52 HD Zenders
82,50
per maand
check
Is ADSL internet toch niet wat je zoekt? Kabel internet wordt in iedere wijk in Eindhoven aangeboden door Ziggo. Ziggo biedt als enige een kabel internet pakketten aan vanaf 25 Mbit/s tot een snelheid van 400Mb/s. Deze snelheden zijn op bijna alle adressen in Eindhoven beschikbaar.

Bij Ziggo kun je zowel terecht voor internet, internet en tv en alles in 1. In de tabel hiernaast zie je drie verschillende Alles-in-1 pakketten van Ziggo. Gebruik de Ziggo postcodecheck om te zien of jij Ziggo internet in Eindhoven kunt ontvangen.

Glasvezel internet in Eindhoven

Misschien heb je op jouw postcode al de mogelijkheid om glasvezel geleverd te krijgen. Eindhoven is namelijk al relatief ver met de aanleg van nieuwe glasvezel netwerken in diverse wijken van de stad. Dit geeft jou wellicht de mogelijkheid om echt razendsnel internet in huis te halen. In sommige gevallen is glasvezel zelfs voordeliger dan kabel internet. Het is dus zeer de moeite waard om te checken welke glasvezel pakketten beschikbaar zijn op jouw adres.

Omdat de beschikbaarheid sterk verschilt per postcode binnen je wijk, raden we aan om altijd de glasvezel check te gebruiken. Voor een snel overzicht van de wijken waar al glasvezel mogelijk is verwijzen we naar het schema hieronder.

StrijpGestel
WoenselTongelre
StratumTuindorp
LimbeekGilderbuurt
50 Mbit/s
Glasvezel internet
32,50
per maand
check
50 Mbit/s
Glasvezel internet
36,00
per maand
check
50 Mbit/s
Glasvezel internet
35,00
per maand
check

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.