Internet Helmond

Met de internet postcodecheck zien we dat er zowel ADSL als kabel en glasvezel internet in Helmond aanwezig is. Op bijna alle postcodes is er ADSL en Kabel internet maar helaas is glasvezel internet in Helmond beperkt beschikbaar. 27% van de huishoudens in Helmond kan glasvezel internet ontvangen.

ADSL internet Helmond

ADSL internet in Helmond wordt geleverd via de "telefoonlijn" en maakt gebruik van een kopernetwerk. Een nadeel van dit netwerk is dat de internet snelheid per postcode veel kan verschillen. Met de internet postcodecheck zie je welke maximale ADSL snelheid mogelijk is op jouw postcode.

Wanneer je kiest voor ADSL internet dan kun je kiezen tussen verschillende internet providers met verschillende pakketten. Alle ADSL internet pakketten hebben een bepaalde maximale snelheid die geleverd wordt vanaf de provider. Of deze snelheid daadwerkelijk behaald kan worden is afhankelijk van de maximale snelheid op je postcode.

30 Mbit/s Alles in 1
47 Zenders 27 HD Zenders
44,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
47,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
50,00 per maand
check

Ziggo internet Helmond

Naast ADSL internet is er in Helmond ook op bijna alle postcodes kabel internet beschikbaar. Kabel internet wordt door bijna heel Nederland door Ziggo aangeboden. In de tabel laten we een overzicht zien van de alles in 1 pakketten van Ziggo zien.

De prijs van deze pakketten ligt wat hoger dan de ADSL pakketten maar hiervoor krijg je wel een stabiele internet verbinding en een uitgebreid televisie pakket met gratis Ziggo Sports.

40 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
44,50 per maand
check
75 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
54,50 per maand
check
150 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
59,45 per maand
check

Glasvezel internet Helmond

Glasvezel internet in Helmond is maar beperkt beschikbaar, slecht 27% van de postcodes kan glasvezel internet ontvangen. Dit percentage is in de laatste jaren wel flink toegenomen, ruim 20% van de huishouden is afgelopen jaar aangesloten. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Helmond glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Brandevoort
50 Mbit/s Alleen Internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
40,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen Internet
42,50 per maand
check

Internet aanbieders Helmond

Helmond kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Helmond. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Helmond

In Helmond worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


AanbiederSoort pakketType internetInternet snelheidPrijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL100 Mb/s€32,50Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL100 Mb/s€36,00Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL50 Mb/s€30,00Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL50 Mb/s€47,00Check
KPN KPN Alleen internet Glasvezel50 Mb/s€42,50Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel75 Mb/s€48,50Check
Glasvezel check voor jouw adres