Internet Oss

Ben je op zoek naar internet in Oss. Om je zo goed mogelijk te infomeren hebben wij onderzoek gedaan naar internet in Oss en geven we op deze pagina geven we een overzicht van het ADSL, kabel en glasvezel internet in Oss.

ADSL internet Oss

Door heel Oss is ADSL beschikbaar, dit internettype wordt geleverd door middel van een koper kabel oftewel de telefoonkabel. Door deze techniek kan de internetsnelheid van ADSL internet verschillen per postcode door de afstand die het internet moet afleggen.

In Oss is er een hoge gemiddelde internetsnelheid van rond de 40 Mb/s. Maar bij sommige huishoudens is er alleen een lage ADSL internetsnelheid mogelijk. Doe de internet postcodecheck om de ADSL internetsnelheid op jouw postcode te zien.

100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
52,00 per maand
check
50 Mbit/s Alles in 1
67 Zenders 58 HD Zenders
50,00 per maand
check

Ziggo internet Oss

Ziggo levert door heel Oss kabel internet met een maximale snelheid van 400Mb/s. Kabel internet wordt geleverd via de coax kabel waar via ook de analoge televisie wordt geleverd en is daardoor ook in bijna ieder huishouden in Oss beschikbaar.

Naast hoge internetsnelheid levert Ziggo een stabiele verbinding en een zeer uitgebreid televisie pakket met onder anderen Ziggo sport. Maar daarentegen is Ziggo ook één van de duurdere internet providers.

Gebruik de Ziggo postcodecheck om de beschikbaarheid van Ziggo op jouw postcode te checken.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Oss

Glavezel internet in Oss is bijna alleen maar beschikbaar rondom het Bernhoven Ziekenhuis. Waardoor het voor particulieren moeilijk wordt om glasvezel internet te verkrijgen.

Wil je toch snel internet hebben dan raden wij aan om als alternatief voor glasvezel internet te kiezen voor Ziggo. Zij bieden een hoge snelheid die wel iets lager ligt dan glasvezel internet maar ruim voldoende is voor een groot huishouden met veel apparaten die met internet verbonden zijn.

  Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen Internet
44,50 per maand
check
1000 Mbit/s Alleen Internet
47,50 per maand
check

Internet aanbieders Oss

Oss kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Oss. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Oss

In Oss worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Online.nl Online.nl Alleen internet Glasvezel 100 Mb/s €44,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres