Internet Meierijstad

In de gemeente Meierijstad zijn alle drie typen internet aanwezig. Zo is er ADSL en kabel internet aanwezig maar het is opmerkelijk dat ruim 81% van de huishoudens in Meierijstad toegang hebben tot glasvezel internet.

ADSL internet Meierijstad

ADSL internet wordt aangeboden via het koper netwerk. Het gebruik van dit netwerk heeft impact op de internetsnelheid die geleverd kan worden. Zo kan de ADSL internetsnelheid per postcode en per adres verschillen. Met de internet postcodecheck zie je snel de maximale ADSL snelheid op jouw postcode.

ADSL internet in Meierijstad verschilt heel erg per gebied waar je woont en hoever je woning van de wijkkast staat. Zo is de gemiddelde ADSL snelheid in Schijndel en Veghel een stuk lager dan in bijvoorbeeld Eerde, Erp en Sint-Oedenrode.

30 Mbit/s Alles in 1
47 Zenders 27 HD Zenders
44,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
47,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
50,00 per maand
check

Ziggo internet Meierijstad

In tegenstelling tot ADSL internet wordt kabel internet geleverd via het kabel netwerk waarvia ook het analoge tv signaal binnen komt. Kabel internet in Meierijstad wordt geleverd door Ziggo, hier kun je kiezen voor internet met een erg hoge internetsnelheid.

Ziggo internet in Meierijstad is te ontvangen bij de meeste huishoudens. Wil je het toch zeker weten? Doe dat de Ziggo postcodecheck.

40 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
44,50 per maand
check
75 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
54,50 per maand
check
150 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
59,45 per maand
check

Glasvezel internet Meierijstad

In de gemeente Meierijstad is er op veel postcodes glasvezel internet aanwezig maar nog niet overal. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Meierijstad glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Schijndel
  • Veghel
  • Erp
  • Sint-Oedenrode
  • Nijnsel
50 Mbit/s Alleen Internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
40,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen Internet
42,50 per maand
check

Internet aanbieders Meierijstad

Meierijstad kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Meierijstad. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Meierijstad

In Meierijstad worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


AanbiederSoort pakketType internetInternet snelheidPrijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL100 Mb/s€32,50Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL100 Mb/s€36,00Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL50 Mb/s€30,00Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL50 Mb/s€47,00Check
KPN KPN Alleen internet Glasvezel50 Mb/s€42,50Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel75 Mb/s€48,50Check
Glasvezel check voor jouw adres