Internet Meierijstad

In de gemeente Meierijstad zijn alle drie typen internet aanwezig. Zo is er ADSL en kabel internet aanwezig maar het is opmerkelijk dat ruim 81% van de huishoudens in Meierijstad toegang hebben tot glasvezel internet.

ADSL internet Meierijstad

ADSL internet wordt aangeboden via het koper netwerk. Het gebruik van dit netwerk heeft impact op de internetsnelheid die geleverd kan worden. Zo kan de ADSL internetsnelheid per postcode en per adres verschillen. Met de internet postcodecheck zie je snel de maximale ADSL snelheid op jouw postcode.

ADSL internet in Meierijstad verschilt heel erg per gebied waar je woont en hoever je woning van de wijkkast staat. Zo is de gemiddelde ADSL snelheid in Schijndel en Veghel een stuk lager dan in bijvoorbeeld Eerde, Erp en Sint-Oedenrode.

100 Mbit/s
Alles in 1
70 Zenders
44 HD Zenders
39,95
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
34 Zenders
19 HD Zenders
35,00
per maand
check
20 Mbit/s
Alles in 1
66 Zenders
36 HD Zenders
44,50
per maand
check

Ziggo internet Meierijstad

In tegenstelling tot ADSL internet wordt kabel internet geleverd via het kabel netwerk waarvia ook het analoge tv signaal binnen komt. Kabel internet in Meierijstad wordt geleverd door Ziggo, hier kun je kiezen voor internet met een erg hoge internetsnelheid.

Ziggo internet in Meierijstad is te ontvangen bij de meeste huishoudens. Wil je het toch zeker weten? Doe dat de Ziggo postcodecheck.

40 Mbit/s
Alles in 1
81 Zenders
37 HD Zenders
49,50
per maand
check
200 Mbit/s
Alles in 1
82 Zenders
37 HD Zenders
64,50
per maand
check
400 Mbit/s
Alles in 1
136 Zenders
52 HD Zenders
84,50
per maand
check

Glasvezel internet Meierijstad

In de gemeente Meierijstad is er op veel postcodes glasvezel internet aanwezig maar nog niet overal. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Meierijstad glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Schijndel
  • Veghel
  • Erp
  • Sint-Oedenrode
  • Nijnsel
50 Mbit/s
Alleen internet
35,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen Internet
36,00
per maand
check
50 Mbit/s
Alleen internet
32,50
per maand
check

Internet aanbieders Meierijstad

Meierijstad kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Meierijstad. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.