Internet Meierijstad

In de gemeente Meierijstad zijn alle drie typen internet aanwezig. Zo is er ADSL en kabel internet aanwezig maar het is opmerkelijk dat ruim 81% van de huishoudens in Meierijstad toegang hebben tot glasvezel internet.

ADSL internet Meierijstad

ADSL internet wordt aangeboden via het koper netwerk. Het gebruik van dit netwerk heeft impact op de internetsnelheid die geleverd kan worden. Zo kan de ADSL internetsnelheid per postcode en per adres verschillen. Met de internet postcodecheck zie je snel de maximale ADSL snelheid op jouw postcode.

ADSL internet in Meierijstad verschilt heel erg per gebied waar je woont en hoever je woning van de wijkkast staat. Zo is de gemiddelde ADSL snelheid in Schijndel en Veghel een stuk lager dan in bijvoorbeeld Eerde, Erp en Sint-Oedenrode.

100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
52,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Meierijstad

In tegenstelling tot ADSL internet wordt kabel internet geleverd via het kabel netwerk waarvia ook het analoge tv signaal binnen komt. Kabel internet in Meierijstad wordt geleverd door Ziggo, hier kun je kiezen voor internet met een erg hoge internetsnelheid.

Ziggo internet in Meierijstad is te ontvangen bij de meeste huishoudens. Wil je het toch zeker weten? Doe dat de Ziggo postcodecheck.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Meierijstad

In de gemeente Meierijstad is er op veel postcodes glasvezel internet aanwezig maar nog niet overal. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Meierijstad glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Schijndel
  • Veghel
  • Erp
  • Sint-Oedenrode
  • Nijnsel
100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Meierijstad

Meierijstad kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Meierijstad. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Meierijstad

In Meierijstad worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres