Internet Rotterdam

Wil je weten welk internet in Rotterdam wordt aangeboden? Afhankelijk van je postcode is ADSL, kabel of glasvezel beschikbaar. Door de internet postcodecheck hieronder te doen, geven we je een volledig overzicht van alle beschikbare internet pakketten op jouw postcode. Zo zie je snel bij welke internet in Rotterdam je kunt ontvangen.

ADSL internet Rotterdam

ADSL internet is in heel Rotterdam beschikbaar. De internet postcodecheck geeft je een overzicht van welke pakketten precies op jouw adres beschikbaar zijn en welke provider dit aanbiedt. De ADSL providers leveren internet via de vaste telefoonlijn onder de grond.

Welke internetsnelheid je uiteindelijk precies in huis haalt is voornamelijk afhankelijk van de kwaliteit van de telefoonlijn en de afstand van je woonhuis tot de wijkcentrale. Woon je ver weg van de wijkcentrale? Dan heb je waarschijnlijk een lage ADSL internetsnelheid, met de internet postcodecheck zie je snel wat de maximale ADSL snelheid is die je op jouw adres kunt ontvangen.

100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
52,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Rotterdam

Naast ADSL internet is kabel internet van Ziggo bijna in heel Rotterdam beschikbaar. Internet via de kabel is een goede optie voor snel en stabiel internet. Ziggo internet in Rotterdam is meestal wel een stuk duurder dan ADSL internet maar Ziggo levert snel internet via een betrouwbaar netwerk.

Wil je weten of jij Ziggo internet in Rotterdam kunt ontvangen? Met de Ziggo postcodecheck krijg je direct te zien of er op jouw postcode Ziggo internet beschikbaar is. Voor het gemak hebben we ook al een klein overzicht van Ziggo alles in 1 pakketten in de tabel geplaats.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Rotterdam

Naast ADSL en Kabel internet is er nog een type internet, namelijk Glasvezel internet. Met dit type internet kunnen erg hoge internetsnelheden behaald worden. De dekking van glasvezel internet in Rotterdam is alleen zeer beperkt. Bij slechts 2% van de huishoudens is glasvezel internet beschikbaar. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Alle informatie over glasvezel internet in Rotterdam vind je op de pagina Glasvezel Rotterdam

100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Rotterdam

Rotterdam kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Rotterdam. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Rotterdam

In Rotterdam worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres