Internet Enschede

In Enschede zijn er net zoals de meeste plekken in Nederland verschillende verbindingstypes. Zowel Glasvezel, Kabel en ADSL verbindingen zijn te verkrijgen. In bijna de helft van Enschede is glasvezel beschikbaar.

ADSL internet Enschede

In Enschede is in alle wijken internet beschikbaar via een ADSL verbinding. Naast kabel en glasvezel wordt ADSL via verschillende snelheden geleverd. De snelheid kan echter wel per woning verschillen. De maximale snelheid van ADSL is afhankelijk van de kwaliteit van de vaste telefoonlijn.

Per wijk is het moeilijk om in te schatten wat de maximale snelheid is. Zelfs binnen dezelfde wijk kan de snelheid verschillen. Om zeker te weten welke snelheid op jouw adres beschikbaar is, raden we aan om de internet postcodecheck te gebruiken.

30 Mbit/s Alles in 1
45 Zenders 28 HD Zenders
44,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
89 Zenders 51 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
47,50 per maand
check

Ziggo internet Enschede

De dekking van kabel via Ziggo is beschikbaar in de hele gemeente Enschede. Buiten enschede tussen Oldenzaal en Hengelo is er de mogelijkheid dat er nog geen kabel beschikbaar is. Wil je het nog even nalopen, dan kan dat doen met de internet postcodecheck

Kabelinternet is beschikbaar vanaf 40 Mbit/s en gaat tot maximaal 300 Mbit/s. In de tabel zie je overzicht van de Zigo internet abonnementen maar Ziggo biedt ook Alles-in-1 pakketten aan met de zelfde snelheden.

40 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
46,00 per maand
check
75 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
55,50 per maand
check
150 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
60,45 per maand
check

Glasvezel internet Enschede

In Enschede is een groot deel van de stad aangesloten aan glasvezel internet. 90% van alle huishoudens in Enschede is aangesloten op de het glasvezel netwerk en heeft dus toegang tot super snel internet. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Enschede glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Oude Markt
  • Varvik-Diekman
  • Walhof-Roessingh
  • Voortman-Amelink
  • Lonneker
  • Noord Esmarke
  • De Slank
50 Mbit/s Alleen Internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
40,00 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
48,00 per maand
check

Internet aanbieders Enschede

Enschede kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Enschede. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Enschede

In Enschede worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €32,50 Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL 50 Mb/s €30,00 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 40 Mb/s €32,50 Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL 50 Mb/s €48,00 Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €37,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 50 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres