Internet Hengelo

Met de internet postcodecheck krijgen we een goed beeld van het aanbod van internet in Hengelo. Zo zien we er zowel ADSL als kabel internet beschikbaar is en bij 24% van de huishoudens in Hengelo is er ook glasvezel internet aanwezig.

ADSL internet Hengelo

ADSL internet wordt geleverd via het koper netwerk waar via ook de telefoon verbinding wordt geleverd. Door het gebruik van deze techniek ligt de snelheid van ADSL internet wat lager dan dat van kabel en glasvezel internet, daarentegen is ADSL internet in Hengelo wel op bijna elk adres beschikbaar.

De snelheid van het ADSL internet kan wel per adres verschillen door de afstand van de woning tot de wijkkast. Met de internet postcodecheck zie je snel welke internet snelheid je op jouw postcode kunt bereiken.

30 Mbit/s Alles in 1
47 Zenders 27 HD Zenders
44,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
70 Zenders 44 HD Zenders
47,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
86 Zenders 49 HD Zenders
50,00 per maand
check

Ziggo internet Hengelo

Ziggo is de enige leverancier van kabel internet in Hengelo. In tegenstelling tot ADSL internet is de snelheid van kabel internet van Ziggo wel per adres gelijk. Maar het kan voorkomen dat je op jouw adres geen kabel internet kunt ontvangen. Met de Ziggo postcodecheck krijg je hier direct antwoordt op.

Ziggo internet in Hengelo kun je met verschillende snelheden ontvangen. In de tabel laten we alvast de meest gekozen internet pakketten van Ziggo zien.

40 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
44,50 per maand
check
75 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
54,50 per maand
check
150 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 36 HD Zenders
59,45 per maand
check

Glasvezel internet Hengelo

Een gedeelte van Gemeente Hengelo is aangesloten op het glasvezel netwerk. Glasvezel in Hengelo is bij ruim 24% van de huishoudens beschikbaar. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Hengelo glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Centrum
  • Hesseler ES
  • Hasselo
  • Vossenbelt
50 Mbit/s Alleen Internet
32,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
40,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen Internet
42,50 per maand
check

Internet aanbieders Hengelo

Hengelo kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Hengelo. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Hengelo

In Hengelo worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


AanbiederSoort pakketType internetInternet snelheidPrijs
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL100 Mb/s€32,50Check
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL100 Mb/s€36,00Check
T-Mobile T-Mobile Alleen internet ADSL50 Mb/s€30,00Check
XS4ALL XS4ALL Alleen internet ADSL50 Mb/s€47,00Check
KPN KPN Alleen internet Glasvezel50 Mb/s€42,50Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel75 Mb/s€48,50Check
Glasvezel check voor jouw adres