Internet Hengelo

Met de internet postcodecheck krijgen we een goed beeld van het aanbod van internet in Hengelo. Zo zien we er zowel ADSL als kabel internet beschikbaar is en bij 24% van de huishoudens in Hengelo is er ook glasvezel internet aanwezig.

ADSL internet Hengelo

ADSL internet wordt geleverd via het koper netwerk waar via ook de telefoon verbinding wordt geleverd. Door het gebruik van deze techniek ligt de snelheid van ADSL internet wat lager dan dat van kabel en glasvezel internet, daarentegen is ADSL internet in Hengelo wel op bijna elk adres beschikbaar.

De snelheid van het ADSL internet kan wel per adres verschillen door de afstand van de woning tot de wijkkast. Met de internet postcodecheck zie je snel welke internet snelheid je op jouw postcode kunt bereiken.

100 Mbit/s Alles in 1
46 Zenders 29 HD Zenders
46,00 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
79 Zenders 58 HD Zenders
51,50 per maand
check
100 Mbit/s Alles in 1
166 Zenders 88 HD Zenders
58,50 per maand
check

Ziggo internet Hengelo

Ziggo is de enige leverancier van kabel internet in Hengelo. In tegenstelling tot ADSL internet is de snelheid van kabel internet van Ziggo wel per adres gelijk. Maar het kan voorkomen dat je op jouw adres geen kabel internet kunt ontvangen. Met de Ziggo postcodecheck krijg je hier direct antwoordt op.

Ziggo internet in Hengelo kun je met verschillende snelheden ontvangen. In de tabel laten we alvast de meest gekozen internet pakketten van Ziggo zien.

100 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
59,75 per maand
check
200 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
64,25 per maand
check
400 Mbit/s Alles in 1
80 Zenders 69 HD Zenders
69,25 per maand
check

Glasvezel internet Hengelo

Een gedeelte van Gemeente Hengelo is aangesloten op het glasvezel netwerk. Glasvezel in Hengelo is bij ruim 24% van de huishoudens beschikbaar. Wil je er zeker van zijn of je glasvezel kunt ontvangen op je postcode? Doe dan de glasvezel check!

Op dit moment is in een deel van Hengelo glasvezel internet beschikbaar. Hieronder zie je de wijken en buurten waar glasvezel aanwezig is.

  • Centrum
  • Hesseler ES
  • Hasselo
  • Vossenbelt
100 Mbit/s Alleen internet
44,50 per maand
check
50 Mbit/s Alleen internet
43,00 per maand
check
100 Mbit/s Alleen internet
45,00 per maand
check

Internet aanbieders Hengelo

Hengelo kent verschillende internet aanbieders. De aanbieders bieden verschillende pakketten aan, zoals alles in 1, internet en telvisie en alleen internet Maar natuurlijk ook in verschillende technieken zoals ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Hengelo. Wil je meer weten over de specifiek internet aanbieders, zoals KPN glasvezel. Klik dan op het logo van de internet aanbieder.

Meest gekozen internet in Hengelo

In Hengelo worden de onderstaande internet abonnementen veel gekozen. Je kunt overal kabel en DSL ontvangen. Glasvezel is alleen beschikbaar in specifieke wijken. Lage prijzen met DSL of hogere snelheden met kabel en glasvezel. Gelukkig is glasvezel tegenwoordig ook voor lagere prijzen beschikbaar.


Aanbieder Soort pakket Type internet Internet snelheid Prijs
Online.nl Online.nl Alleen internet ADSL 100 Mb/s €43,50 Check
Budget Alles in 1 Budget Alles in 1 Alleen internet ADSL 100 Mb/s €35,50 Check
Odido Odido Alleen internet ADSL 50 Mb/s €32,50 Check
KPN KPN Alleen internet ADSL 100 Mb/s €42,50 Check
Ziggo Ziggo Alleen internet Kabel 100 Mb/s €42,50 Check
Glasvezel check voor jouw adres