Veranderingen bij de internet postcodecheck in 2016

Update

Door een prijsstijging is Fiber fors duurder geworden. Voor een up to date overzicht van alle glasvezelaanbieders voor de scherpste prijzen bekijk dan de glasvezel check.

Veranderingen bij de internet postcodecheck in 2016In het nieuwe jaar van 2016 zijn er een aantal dingen veranderd voor de internet postcodecheck. Zo hebben een aantal providers nieuwe abonnementen gelanceerd en bieden ze nog meer voordeel aan.

Als consument zijnde ga je er flink op vooruit als je een internet postcodecheck uitvoert. Internet providers zoals Fiber en Vodafone bieden in 2016 nog meer voordeel dan in 2015.

Meer voordeel bij internet provider Fiber

Fiber heeft onlangs nieuwe abonnementen gelanceerd. Met name zijn de internet, tv en bellen abonnementen zeer aantrekkelijk geworden. Bij deze abonnementen krijg je namelijk een welkomstcadeau, bovendien mag je zelf kiezen voor welke cadeau je kiest. Je hebt de keuze uit:

  • 1 jaar gratis FOX SPORTS Eredivisie
  • Korting op een 2e HD TV ontvanger
  • Korting op een monteur
  • De eerste 2 maanden 50% korting op je abonnement
Internetprovider Abonnement Maandprijs

80 Mbit/s DSL (Je krijgt altijd de maximale snelheid)
35 tv-zenders – 12 in HD
goedkoop bellen
€ 37,86
Inclusief korting en eenmalige kosten.

Fiber biedt tevens voordelige glasvezel abonnementen aan, check altijd met de internet postcodecheck of een glasvezel aansluiting bij je adres aanwezig is.

We raden je aan om te kiezen voor 1 jaar gratis Eredivisie voetbal. Als je namelijk via onze internet postcodecheck overstapt naar Fiber, krijg je de eerste zes maanden al € 10,- per maand korting. Bovendien levert Fiber altijd de maximaal haalbare DSL internetsnelheid op je adres voor een vaste prijs per maand. Kun je op jou adres bijvoorbeeld een hoge internetsnelheid halen met DSL, dan is het zeer voordelig om te kiezen voor de diensten van Fiber. Bovendien hoef je geen borgkosten te betalen voor de apparatuur als je kiest voor een contract van 24 maanden.

Vodafone biedt gratis installatie aan

Voorheen kon je al extra korting krijgen bij Vodafone via de internet postcodecheck doordat de activatiekosten niet meer in rekening werden gebracht. Nu doet Vodafone daar een schepje bovenop door een gratis installatiepakket aan te bieden. Voorheen moest je bij een DSL internet pakket nog monteurskosten betalen van € 37,50, deze komen nu te vervallen. Zelf je DSL internet pakket installeren is zeer eenvoudig, Vodafone biedt duidelijke instructies aan waardoor het bijna plug en play is.

Internetprovider Abonnement Maandprijs

Vodafone logo

20 Mbit/s DSL
60 tv-zenders – 28 in HD
goedkoop bellen
€ 29,50
Inclusief korting en eenmalige kosten.

Vodafone logo

40 Mbit/s DSL
60 tv-zenders – 28 in HD
goedkoop bellen
€ 32,50
Inclusief korting en eenmalige kosten.

Vodafone logo

80 Mbit/s DSL
60 tv-zenders – 28 in HD
goedkoop bellen
€ 38,50
Inclusief korting en eenmalige kosten.

Zoals je hierboven ziet, is het internet, bellen en tv pakket van Vodafone bij een snelheid van 80 Mbit/s iets minder voordelig dan dat van Fiber. Het voordeel van Vodafone is wel dat je een uitgebreider televisie aanbod hebt, met meer zenders in HD. Fiber biedt weer als voordeel dat je kunt kiezen voor 1 jaar gratis FOX SPORTS Eredivisie.

Als je nog meer internet abonnementen wilt vergelijken, raden we je aan om de internet postcodecheck te doen. Hierbij krijg je een overzicht van de voor jou beschikbare internet abonnementen en hoe deze in verhouding staan met de andere providers.