XS4ALL richt zich op betrouwbaar internet

XS4ALL richt zich op betrouwbaar internetXS4ALL is niet de goedkoopste internetprovider, echter staat de provider wel garant voor betrouwbaar internet. Daarbij bieden zij een uitstekende service en online bescherming.

Kiezen voor het beste internet

XS4ALL gaat zich met de nieuwe merkpositionering richten op “First Class Internet”. Zo geven zij daar waar mogelijk de klant glasvezel internet voor de prijs van ADSL. Dit is een mooie tegemoetkoming vanuit XS4ALL naar zijn klanten toe, maar kan gemengde gevoelens brengen bij degene die niet beschikken over een glasvezel aansluiting.

De internetprovider geeft tevens gehoor aan de toenemende vraag naar betrouwbaar en veilig mobiel internet. Via het KPN netwerk zullen zij 4G mobiel internet aanbieden. Dit maakt het ook mogelijk om al direct over te stappen naar internet van XS4ALL. Wanneer men hiervoor kiest betaalt men eenmalig € 65,-. Hiermee kunt u direct internetten via mobiel internet totdat de nieuwe internetverbinding geleverd is.

Internet abonnement bij XS4ALL

Een internet abonnement van XS4ALL is maandelijks opzegbaar en kent het laagste storingspercentage van Nederland. Daarbij is de service van XS4ALL een van de beste van alle internetproviders. Bij XS4ALL wordt het telefoongesprek pas geëindigd wanneer het probleem van de klant daadwerkelijk opgelost is.

Internetprovider Internetsnelheid Maandprijs

XS4ALL logo

20 Mbit/s € 30,-

XS4ALL logo

50 Mbit/s € 40,-

XS4ALL logo

100 Mbit/s € 50,-

XS4ALL logo

500 Mbit/s € 60,-
Eerste 3 maanden voor € 50,- p.m.

Een internet abonnement afnemen bij XS4ALL is niet heel goedkoop maar biedt veel extra’s. Zo krijgt men gratis MB’s voor mobiel internet met 4G snelheid. Een gratis installatie door een monteur blijft tevens niet achterwegen. Hieronder hebben wij opgesomd wat men precies krijgt bij een internet abonnement van XS4ALL.

  • Gratis installatie
  • Draadloos modem t.w.v. € 198,-
  • Beveiligingssoftware voor 3 pc’s t.w.v. € 59,95
  • Op meer dan 2000 plaatsen toegang tot WiFi Hotspots
  • Maximale privacy
  • Glasvezel voor de prijs van ADSL indien beschikbaar
  • 24/7 klantenservice
  • Gratis 250 MB mobiel internet

Hier komt bij dat men bij een internet thuis abonnement een forse korting krijgt op mobiel internet. De 250 MB is standaard gratis, de 1GB databundel kost met de korting € 10,- p.m. en de 10GB databundel kost slechts € 30,- p.m. met de korting. Hierbij heeft men een 4G snelheid van 50 Mbit/s.

» Bekijk of het beste internet bij u leverbaar is met een internet postcodecheck